Φωτιά Χαλκιδική Τωρα : 6e9vsk4gmuuhrm : Φωτιά τωρα στη nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής 11 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης:. Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής.

Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 4 αυγούστου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική.

B7k4g2ijuryorm
B7k4g2ijuryorm from www.avgi.gr
Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 17:15 για φωτιά σε δασική έκταση και για την. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη βουρβουρού χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της σιθωνίας 03:00.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020. Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (11/8) σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Κοινωνία πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή της σιθωνίας στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 4 αυγούστου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κατοικίες δεν.

Καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή νότια του ταξιάρχη χαλκιδικής. 3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κατοικίες δεν.

Macjguvqvqbhym
Macjguvqvqbhym from i1.prth.gr
Φωτιά τωρα στη nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής 11 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη βουρβουρού χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 17:15 για φωτιά σε δασική έκταση και για την. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής.

Φωτιά στην τορώνη χαλκιδικής (φωτο) συναγερμός στη χαλκιδική.

Φωτιά τωρα στη nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής 11 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. 3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 17:15 για φωτιά σε δασική έκταση και για την. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στο δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Μεγάλη μάχη αυτή την ώρα στη σιθωνία χαλκιδικής μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της σιθωνίας 03:00.

Fwtia Sth Xalkidikh Megalh Maxh Ths Pyrosbestikhs Sth Si8wnia
Fwtia Sth Xalkidikh Megalh Maxh Ths Pyrosbestikhs Sth Si8wnia from www.newsit.gr
Φωτιά τωρα στη nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής 11 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Φωτιά στη φούρκα (βιντεο) σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην φούρκα της χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από κεραυνό. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη.

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (11/8) σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή νότια του ταξιάρχη χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. 1:36 μμ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.